.

.

New
Sandvik Coromant Т-Max P Карбид Вртење Insert, TNMA, Триаголник, KR Chipbreaker, GC3210 Одделение, Мулти-Слој на Кожата, TNMA 433-KR, 1/2 iC, 0.0472 Агол Радиус (Пакување од 10)

Sandvik Coromant Т-Max P Карбид Вртење Insert, TNMA, Триаголник, KR Chipbreaker, GC3210 Одделение, Мулти-Слој

DEN 3510.96

Стока
Достапно.

Солидна карбид tools нуди долго алатка живот и побрзо сечење брзина од други супстрати, но се повеќе кршливи и мора да се користи со цврсти toolholding системи.Инсерти вртење, Т-Max Neg P D-Еднострано, без Chipbr, / NMA-KR, сите облици.Негативни основниот облик.Indexable-вртење на надворешни и внатрешни.

Детали

Свеж

Избор на клиенти