.

.

New
Grandstream UCM6208 IP PBX Gigabit со 8-ЕДИНИЦИ GXP1782 IP phone 8 линии

Grandstream UCM6208 IP PBX Gigabit со 8-ЕДИНИЦИ GXP1782 IP phone 8 линии

DEN 2760.00

Стока
Достапно.

Дизајнирана за да обезбеди централизирана решение за комуникациски потреби на бизниси, UCM6200 серија IP PBX апаратот е комбинација на претпријатието-одделение глас, видео, податоци, и мобилност карактеристики во еден лесен-за-управувајте со решение.Безбедна и сигурна UCM6200 серија обезбедува претпријатие-одделение карактеристики без било лиценцирање такси, трошоци-по-функција или повторливи трошоци.На GXP1782 е совршено се вклопуваат за корисниците кои бараат избрана-pack IP телефон кој обезбедува високи перформанси и дизајн на пристапна цена.Безбедна и сигурна UCM6200 серија обезбедува претпријатие-одделение карактеристики без било лиценцирање такси, трошоци-по-функција или повторливи трошоци.Оваа IP PBX серија им овозможува на бизнисите да ги обедини повеќе комуникациските технологии, како што се гласовни, видео повик, видео конференции, видео надзор, податоци алатки, мобилност options (опции) и објект пристап за управување врз една заедничка мрежа која може да се води и/или да се пристапи од далечина.Тоа е исто така еден од првите Grandstream телефони да дојде опремен со Кенсингтон Безбедност Слот— еден од најпопуларните анти-кражба решенија на пазарот.

Детали

Свеж

Избор на клиенти