.

.

New
22238EW33 Nachi Сферични Ролери Имајќи Бронза Кафез Јапонија 190x340x92

22238EW33 Nachi Сферични Ролери Имајќи Бронза Кафез Јапонија 190x340x92

DEN 780.00

Стока
Достапно.

Предмет : 22238 EW33 Сферични Ролери Имајќи.Тип : Nachi Сферични Ролери Имајќи.Кафез : Бронзени Кафез.Димензии : 190mm х x 340mm 92mm/Метрички.ID (внатрешен дијаметар)/Понесе : 190mm. 22238 EW33 Nachi Сферични Ролери Имајќи Бронза Кафез 190mm х x 340mm 92mm Направени во Јапонија 22238 EW33 Nachi Сферични Валчести Лежишта, Бронза Кафез, Направени во Јапонија, 22238 EW33 внатрешен дијаметар е 190mm, на 22238 EW33 надворешниот дијаметар е 340mm и 22238 EW33 ширина е 92mm. * Предмет : 22238 EW33 Сферични Ролери Имајќи * Тип : Nachi Сферични Ролери Имајќи * Кафез : Бронзени Кафез * Димензии : 190mm х x 340mm 92mm/Метрички * ID (внатрешен дијаметар)/Понесе : 190mm * OD (надворешен дијаметар) : 340mm * Ширина/Висина/дебелина : 92mm * Големина : 190 x 340 х 92 мм * Количина : Еден Имајќи * Динамичко оптоварување Cr : 1,590,000 N * Статички на оптоварување Кор : 1,740,000 N * Ограничување на Брзината : * Маст за Подмачкување : 1,300 ВРТЕЖИ во минута * Масло за Подмачкување : 1,800 ВРТЕЖИ во минута * Направени во Јапонија Nachi Сферични Валчести Лежишта Nachi Сферични Валчести Лежишта се особено погодни за апликации каде неусогласеност можат да произлезат од грешка во монтажа или од окно девијации.NACHI Сферични Валчести Лежишта се произведени во голем број на дизајн и материјал конфигурации во зависност од типот на апликација и големина на лого.Nachi Сферични Лежишта имаат две дизајни, редовни сферични валчести лежишта и сферични ролери удар лежишта.

Детали

Свеж

Избор на клиенти