.

.

New
Recombinant Thymidylate kinase (tmk) (Recombinant Протеини)

Recombinant Thymidylate kinase (tmk) (Recombinant Протеини)

DEN 1555.20

Стока
Достапно.

Gene Name : tmk.Видови : Mycobacterium туберкулоза; *Чување на Баферот : Tris-врз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 1-214. Чување : Чувајте во -20 степен В, за продолжен складирање, се зачува во -20 степен C или -80 степен C. *Извор : E Коли или Квасец или Baculovirus или Mammalian Ќелија; *Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Забелешки : Повторува замрзнување и одмрзнување не е препорачливо.Продавница работи aliquots во 4 степен C до една недела.; *Seq : MLIAIEGVDG AGKRTLVEKL SGAFRAAGRS VATLAFPRYG QSVAADIAAE ALHGEHGDLA SSVYAMATLF ALDRAGAVHT IQGLCRGYDV VILDRYVASN AAYSAARLHE NAAGKAAAWV QRIEFARLGL PKPDWQVLLA VSAELAGERS RGRAQRDPGR ARDNYERDAE LQQRTGAVYA ELAAQGWGGR WLVVGADVDP GRLAATLAPP DVPS; *Пристапување# : O05891.1; O05891.

Детали

Свеж

Избор на клиенти