.

.

New
Recombinant Arabidopsis thaliana Rac-како GTP-врзувачки протеин ARAC10 (ARAC10) (Recombinant Протеини)

Recombinant Arabidopsis thaliana Rac-како GTP-врзувачки протеин ARAC10 (ARAC10) (Recombinant Протеини)

DEN 415.20

Стока
Достапно.

Gene Name : ARAC10; RAC10; ARABIDOPSIS THALIANA RAC-КАКО 10; ATRAC10; ATROP11; MQB2.180; MQB2_180. Syn Name : Rac-како GTP-врзувачки протеин ARAC10; GTPase протеини ROP11. RAC-како 10; RHO ПОВРЗАНИ со ПРОТЕИНИ ОД РАСТЕНИЈА 11; ROP11. Видови : Arabidopsis thaliana (Глувчето-уво cress); *Чување на Баферот : Tris-врз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 1-215. Чување : Чувајте во -20 степен В, за продолжен складирање, се зачува во -20 степен C или -80 степен C. СЛОБОДНО-8 GB-USBDrive за оваа точка.Објектот е за истражување употреба.НЕ за дијагностички/тераписка постапка. *Извор : E Коли или Квасец или Baculovirus или Mammalian Ќелија; *Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Забелешки : Повторува замрзнување и одмрзнување не е препорачливо.Продавница работи aliquots во 4 степен C до една недела.; *Seq : MASSASKFIK CVTVGDGAVG KTCMLICYTS NKFPTDYIPT VFDNFSANVV VEGTTVNLGL WDTAGQEDYN RLRPLSYRGA DVFVLSFSLV SRASYENVFK KWIPELQHFA PGVPLVLVGT KLDLREDKHY LADHPGLSPV TTAQGEELRK LIGATYYIEC SSKTQQNVKA VFDSAIKEVI KPLVKQKEKT KKKKKQKSNH GCLSNVLCGR IVTRH; *Пристапување# : NP_201093.1; NM_125682.4; O82481.

Детали

Свеж

Избор на клиенти