.

.

New
Recombinant Saccharomyces cerevisiae Phosphoribosylglycinamide formyltransferase (ADE8)

Recombinant Saccharomyces cerevisiae Phosphoribosylglycinamide formyltransferase (ADE8)

DEN 1941.60

Стока
Достапно.

Gene Name : ADE8; GART.Syn Name : phosphoribosylglycinamide formyltransferase; Phosphoribosylglycinamide formyltransferase. 5'-phosphoribosylglycinamide transformylase; GAR transformylase; GART.Видови : Saccharomyces cerevisiae (вирус ATCC 204508 / S288c) (Бејкер е квасец).Бафер за складирање : Tris-врз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 1-214. Чување : Чувајте во -20 степен В, за продолжен складирање, се зачува во -20 степен C или -80 степен C. СЛОБОДНО-8 GB-USBDrive за оваа точка.Објектот е за истражување употреба.НЕ за дијагностички/тераписка постапка. *Извор : E Коли или Квасец или Baculovirus или Mammalian Ќелија; *Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Забелешки : Повторува замрзнување и одмрзнување не е препорачливо.Продавница работи aliquots во 4 степен C до една недела.; *Seq : MARIVVLISG SGSNLQALID AQKQGQLGED AHIVSVISSS KKAYGLTRAA DNNIPTKVCS LYPYTKGIAK EDKAARAKAR SQFENDLAKL VLEEKPDVII CAGWLLILGS TFLSQLQSVP ILNLHPALPG CFDGTTHAIE MAWRKCQDEN KPLTAGCMVH YVIEEVDKGE PLVVKKLEII PGEETLEQYE QRVHDAEHIA IVEATYKVLQ QLHK; *Пристапување# : NP_010696.3; NM_001180716.3; P04161.

Детали

Свеж

Избор на клиенти