.

.

New
Recombinant Глувчето C-X-C chemokine тип 3 рецептор (Cxcr3) (Recombinant Протеини)

Recombinant Глувчето C-X-C chemokine тип 3 рецептор (Cxcr3) (Recombinant Протеини)

DEN 1365.60

Стока
Достапно.

Gene Name : Cxcr3; Cd183; Cmkar3; Cmkar3 ; CXC-Р3; CXCR-3. Syn Name : Recombinant C-X-C chemokine тип 3 рецептор (Cxcr3); C-X-C chemokine тип 3 рецептор. CXC-Р3; CXCR-3; Интерферон-inducible протеини 10 рецептор; IP-10 рецептор CD_antigen= CD183. IP-10 рецептор; chemokine (C-X-C) рецептор 3; интерферон-inducible протеини 10 рецептор.chemokine (C-X-C мотив) рецептор 3. Извор : E Коли или Квасец.Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Видови : Mus musculus (Глушец).Бафер за складирање : PBS p H 7.4, 50% glycerol; *Seq Pos : 1-367. Чување : Чувајте во -20 степен C. За продолжен за складирање, чување на -20 или -80 степен C. СЛОБОДНО-8 GB-USBDrive за оваа точка.Објектот е за истражување употреба.НЕ за дијагностички/тераписка постапка. *Форма : Оваа ставка го бара обичај производство и да доведе времето е помеѓу 5-9 недели.Ние можеме да произведуваат сопствени според вашите спецификации.; *Seq : MYLEVSERQVLDASDFAFLLENSTSPYDYGENESDFSDSPPCPQDFSLNFDRTFLPALYSLLFLLGLLGNGAVAAVLLSQRTALSSTDTFLLHLAVADVLLVLTLPLWAVDAAVQWVFGPGLCKVAGALFNINFYAGAFLLACISFDRYLSIVHATQIYRRDPRVRVALTCIVVWGLCLLFALPDFIYLSANYDQRLNATHCQYNFPQVGRTALRVLQLVAGFLLPLLVMAYCYAHILAVLLVSRGQRRFRAMRLVVVVVAAFAVCWTPYHLVVLVDILMDVGVLARNCGRESHVDVAKSVTSGMGYMHCCLNPLLYAFVGVKFREQMWMLFTRLGRSDQRGPQRQPSSSRRESSWSETTEASYLGL; *Пристапување# : NP_034040.1; NM_009910.2; O88410; *Uniprot Summary : за Функција : Рецептор за CXCL9, CXCL10 и CXCL11 од Страна на сличност.Се врзува за CCL21. Уп.1, Бр.2 Subcellular локација : Клеточната мембрана; Мулти-да помине мембрана протеини од Страна на сличност.Ткиво специфичност : Изразува во лимфоидни органи и Th1 клетки.Уп.2 Post-translational измена : Sulfation на Tyr-27 и Tyr-29 е од суштинско значење за CXCL10 обврзувачки Страна на сличност.N-glycosylated од Страна на сличност.Низа сличности : Припаѓа на G-протеини во комбинација рецептор 1 семејство.

Детали

Свеж

Избор на клиенти