.

.

New
Recombinant Staphylococcus aureus Antiholin-како протеини LrgB (lrgB) (Recombinant Протеини)

Recombinant Staphylococcus aureus Antiholin-како протеини LrgB (lrgB) (Recombinant Протеини)

DEN 1790.40

Стока
Достапно.

Gene Name : lrg B.Syn Name : Recombinant Antiholin-како протеини Lrg B (lrg B); Antiholin-како протеини Lrg B.antiholin-како протеини Lrg B; Antiholin-како протеини Lrg B.Извор : E Коли или Квасец.Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Видови : Staphylococcus aureus (вирус MW2).Бафер за складирање : PBS p H 7.4, 50% glycerol; *Seq Pos : 1-233. Чување : Чувајте во -20 степен C. За продолжен за складирање, чување на -20 или -80 степен C. СЛОБОДНО-8 GB-USBDrive за оваа точка.Објектот е за истражување употреба.НЕ за дијагностички/тераписка постапка.

Детали

Свеж

Избор на клиенти