.

.

New
Recombinant Zea mays Zein-алфа PMS1 (ZMPMS1) (Recombinant Протеини)

Recombinant Zea mays Zein-алфа PMS1 (ZMPMS1) (Recombinant Протеини)

DEN 379.20

Стока
Достапно.

Gene Name : ZMPMS1. Syn Name : Zein-алфа PMS1; 19 k Da zein PMS1. Видови : Zea mays (Пченка); *Чување на Баферот : Tris-врз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 22-235. Чување : Чувајте во -20 степен В, за продолжен складирање, се зачува во -20 степен C или -80 степен C. СЛОБОДНО-8 GB-USBDrive за оваа точка.Објектот е за истражување употреба.НЕ за дијагностички/тераписка постапка.

Детали

Свеж

Избор на клиенти