.

.

New
Recombinant Thermococcus onnurineus 3-dehydroquinate dehydratase (aroD) (Recombinant Протеини)

Recombinant Thermococcus onnurineus 3-dehydroquinate dehydratase (aroD) (Recombinant Протеини)

DEN 2313.60

Стока
Достапно.

Gene Name : aro D; 3-dehydroquinase.Syn Name : 3-dehydroquinate dehydratase; Тип I DHQase.Видови : Thermococcus onnurineus (вирус NA1); *Чување на Баферот : Tris-врз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 1-215. Чување : Чувајте во -20 степен В, за продолжен складирање, се зачува во -20 степен C или -80 степен C. СЛОБОДНО-8 GB-USBDrive за оваа точка.Објектот е за истражување употреба.НЕ за дијагностички/тераписка постапка. *Извор : E Коли или Квасец или Baculovirus или Mammalian Ќелија; *Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Забелешки : Повторува замрзнување и одмрзнување не е препорачливо.Продавница работи aliquots во 4 степен C до една недела.; *Seq : MIVGVVLAKN AQKAVEKIKS GEADLYEVRL DHFSSFDGLE ELEPFAPNLI FTFRSYEEGG RREASDEERL RVYKRVLELY PAYVDVGLNS GIAERVVKEA REKRVGVVLS YHNFEETPDF WELLGVVKAM EALEPDVMKI VTMARSLGDN LRIARLYEGR ENVVAFCMGS LGRLSRLISA LLAPFTYASL DEEAAPGQLT VEELRRAIEV VGDGR; *Пристапување# : YP_002307520.1; NC_011529.1; B6 YX10.

Детали

Свеж

Избор на клиенти