.

.

New
Recombinant 2-phospho-L-лактат guanylyltransferase (cofC) (Recombinant Протеини)

Recombinant 2-phospho-L-лактат guanylyltransferase (cofC) (Recombinant Протеини)

DEN 1394.40

Стока
Достапно.

Gene Name : cof C; MT3061. Видови : Mycobacterium туберкулоза; *Чување на Баферот : Tris-врз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 1-214. Чување : Чувајте во -20 степен В, за продолжен складирање, се зачува во -20 степен C или -80 степен C. *Извор : E Коли или Квасец или Baculovirus или Mammalian Ќелија; *Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Забелешки : Повторува замрзнување и одмрзнување не е препорачливо.Продавница работи aliquots во 4 степен C до една недела.; *Seq : MSGTPDDGDI GLIIAVKRLA AAKTRLAPVF SAQTRENVVL AMLVDTLTAA AGVGSLRSIT VITPDEAAAA AAAGLGADVL ADPTPEDDPD PLNTAITAAE RVVAEGASNI VVLQGDLPAL QTQELAEAIS AARHHRRSFV ADRLGTGTAV LCAFGTALHP RFGPDSSARH RRSGAVELTG AWPGLRCDVD TPADLTAARQ LGVGPATARA VAHR; *Пристапување# : P95112.1; P95112; *Опис : cof C.

Детали

Свеж

Избор на клиенти