.

.

New
Recombinant Bacillus subtilis Рибофлавин synthase алфа синџир (ribE) (Recombinant Протеини)

Recombinant Bacillus subtilis Рибофлавин synthase алфа синџир (ribE) (Recombinant Протеини)

DEN 1041.60

Стока
Достапно.

Gene Name : rib E; rib B; RS; ЧАСОТ алфа subunit.Syn Name : рибофлавин synthase; Рибофлавин synthase; Тешки рибофлавин synthase алфа subunit.ЧАСОТ алфа subunit; Светлина рибофлавин synthase.Видови : Bacillus subtilis (вирус 168); *Чување на Баферот : Tris-врз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 1-215. Чување : Чувајте во -20 степен В, за продолжен складирање, се зачува во -20 степен C или -80 степен C. СЛОБОДНО-8 GB-USBDrive за оваа точка.Објектот е за истражување употреба.НЕ за дијагностички/тераписка постапка. *Извор : E Коли или Квасец или Baculovirus или Mammalian Ќелија; *Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Забелешки : Повторува замрзнување и одмрзнување не е препорачливо.Продавница работи aliquots во 4 степен C до една недела.; *Seq : MFTGIIEETG TIESMKKAGH AMALTIKCSK ILEDVHLGDS IAVNGICLTV TDFTKNQFTV DVMPETVKAT SLNDLTKGSK VNLERAMAAN GRFGGHFVSG HVDGTAEITR IEEKSNAVYY DLKMDPSLTK TLVLKGSITV DGVSLTIFGL TEDTVTISLI PHTISETIFS EKTIGSKVNI ECDMIGKYMY RFLHKANENK TQQTITKAFL SENGF; *Пристапување# : NP_390208.1; NC_000964.3; P16440.

Детали

Свеж

Избор на клиенти