.

.

New
Станот Рака File - Двојно се Намали - Копиле Крупни - 8- 200mm Должина – Правоаголни Коси Точка 14.6 mm. - Пета 20.3 mm. - Стомак 4.94 mm

Станот Рака File - Двојно се Намали - Копиле Крупни - 8- 200mm Должина – Правоаголни Коси Точка 14.6 mm. - Пета

DEN 191.28

Стока
Достапно.

Станот Рака File - Двојно се Намали - Копиле Крупни - 8"- 200mm Должина – Правоаголни Коси Точка 14.6 mm. - Пета 20.3 mm. - Стомак 4.94 mm.Копиле : Датотека coarseness помеѓу "Крупни и Вториот Намали.Двоен-намалување на датотеката има две групи на дијагонала редовите на забите.Двојно се намали датотека се користи со потешки притисок од еден сече и се отстранува материјал побрзо од работа парче.Рамна датотека треба да се користи за општа намена работа, Топла поднесување или меки метали.Тежина 6oz.Направен во Шпанија.Станот Рака File - Двојно се Намали - Копиле Крупни - 8"- 200mm Должина – Правоаголни Коси Точка 14.6 mm. - Пета 20.3 mm. - Стомак 4.94 mm двојно-намалување на датотеката има две групи на дијагонала редовите на забите.Вториот сет на забите се сече во спротивна дијагонала насока, и на врвот на првиот сет.Првиот сет на забите е познат како overcut, додека вториот се нарекува upcut.На upcut е пофини од overcut.Двојно се намали датотека се користи со потешки притисок од еден сече и се отстранува материјал побрзо од работа парче.Копиле : Датотека coarseness помеѓу "Крупни и Вториот Намали.Општо земено копиле и вториот-намалување на оценки на двојно-намалување на датотеки ќе бидат избрани за брзо отстранување на акции, додека еден-намалување на датотеки и мазна двојно-намалување на датотеки ќе бидат избрани за завршување.Рамна датотека треба да се користи за општа намена работа, Топла поднесување или меки метали.Тежина : 6oz.

Детали

Свеж

Избор на клиенти