.

.

New
Станот Рака File - Двојно се Намали - Вториот Намали Одделение - 10- 250mm Должина – Правоаголни Коси Точка 17.4 mm. - Пета 24.4 mm. - Стомак 6.54 mm

Станот Рака File - Двојно се Намали - Вториот Намали Одделение - 10- 250mm Должина – Правоаголни Коси Точка

DEN 191.76

Стока
Достапно.

Станот Рака File - Двојно се Намали - Вториот Намали Крупни Одделение - 10"- 250mm Должина – Правоаголни Коси Точка 17.4 mm. - Пета 24.4 mm. - Стомак 6.54 mm.Станот Рака Датотека Вториот Намали Крупни Одделение.Двоен-намалување на датотеката има две групи на дијагонала редовите на забите.Двојно се намали датотека се користи со потешки притисок од еден сече и се отстранува материјал побрзо од работа парче.Рамна датотека треба да се користи за општа намена работа, Топла поднесување или меки метали.Тежина 11oz.Направен во Шпанија.Станот Рака File - Двојно се Намали - Вториот Намали Крупни Одделение - 10"- 250mm Должина – Правоаголни Коси Точка 17.4 mm. - Пета 24.4 mm. - Стомак 6.54 mm двојно-намалување на датотеката има две групи на дијагонала редовите на забите.Вториот сет на забите се сече во спротивна дијагонала насока, и на врвот на првиот сет.Првиот сет на забите е познат како overcut, додека вториот се нарекува upcut.На upcut е пофини од overcut.Двојно се намали датотека се користи со потешки притисок од еден сече и се отстранува материјал побрзо од работа парче.Општо земено вториот-намалување на оценки на двојно-намалување на датотеки ќе бидат избрани за брзо отстранување на акции, додека еден-намалување на датотеки и мазна двојно-намалување на датотеки ќе бидат избрани за завршување.Рамна датотека треба да се користи за општа намена работа, Топла поднесување или меки метали.Тежина : 11oz.

Детали

Свеж

Избор на клиенти