.

.

New
NBK MJC-95CS-ПОТ-1 1/2-48 Вилицата Флексибилни Цевки, Стегање Тип, Создаден Дијаметри 1-1/2 и 48 mm, Алуминиум A2017

NBK MJC-95CS-ПОТ-1 1/2-48 Вилицата Флексибилни Цевки, Стегање Тип, Создаден Дијаметри 1-1/2 и 48 mm, Алуминиум

DEN 12230.64

Стока
Достапно.

Тесни Одговара овозможува пренос со нула backlash на ниски вртежи.Одлична флексибилност овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и извртување на вибрации за да биде прифатена.Електрична изолација отпор вредност : Не помалку од 2 MΩ.NBK - MJC-95 CS-ПОТ-1 1/2-48 Вилицата Флексибилни Цевки, Стегање Тип - 3.74"x4.96"x4.96", Создаден Дијаметри 1-1/2" и 48 Рангирани вртежен момент 265, Макс вртежен момент 530, Max Ротациона Фреквенција (min-1) 6000, Моментот на Инерција 2.3 X10^-3, Статични Torsional Вкочанетост (Н. м/rad) 6200, Max Странични Неусогласеност (mm) 0.15, Max Аголна Неусогласеност 1°, Max Axial Неусогласеност 0~+ 2.0, Ракав Цврстина A92, Масовно 1600 г.

Детали

Свеж

Избор на клиенти