.

.

New
0.5 mm нето Облик Микроскоп Окуларот Микрометар нето Облик на Окуларот Владетел Слајдови Мерење Микроскоп Микрометар Калибрација за Микроскоп Фаза Окуларот Цел Леќ?

0.5 mm нето Облик Микроскоп Окуларот Микрометар нето Облик на Окуларот Владетел Слајдови Мерење Микроскоп Микрометар

DEN 2071.20

Стока
Достапно.

C5 тип 0.5 mm нето-окуларот владетел, со Дијаметар од 19mm. 0.5 mm нето облик на окуларот владетел, на површина од 5 * 5mm2 скала, секој поделена на 10 еднакви делови, на секој мал плоштад стакло 0.25mm2, дијаметар на 19mm.Оваа калибрација слајд во кутија која со сунѓер, многу луксуз и нежни.Одлично за Calibrating Вашиот Микроскоп или Микроскоп Камера Reticles.

Детали

Свеж

Избор на клиенти