.

.

New
Прочистувач на воздух TPP240 TPP2400 TPP440 TPP4400 Еквивалент УВ Ламба

Прочистувач на воздух TPP240 TPP2400 TPP440 TPP4400 Еквивалент УВ Ламба

DEN 936.00

Стока
Достапно.

Бренд : ЗАКОН за Осветлување - ЕПА Est.Нема. 96823-PA-1 - (Комплет од 2 УВ Лампи).База Тип : Bi-Pin (2pins на Секој Крај) Должина : 16"; Сијалица Тип : Ултравиолетови UVC.Оваа УВ замена светилка со ЗАКОН Осветлување бренд е целосно компатибилни за употреба со TPP240 TPP2400 TPP440 TPP4400 воздух purifiers.Сите светилки се наведени се компатибилни бренд (ЗАКОН за Осветлување) УВ производи.Ние не ги продаваме Envion/Therapure бренд светилки.Сите Envion/Therapure бренд имиња, трговски марки и логоа се сопственост на Envion/Therapure respectfully.Бренд : ЗАКОН за Осветлување - ЕПА Est.Нема. 96823-PA-1 База Тип : Bi-Pin (2pins на Секој Крај) Должина : 16"; Сијалица Тип : Ултравиолетови UVC Оваа УВ замена светилка со ЗАКОН Осветлување бренд е целосно компатибилни за употреба со TPP240 TPP2400 TPP440 TPP4400 воздух purifiers.Сите светилки се наведени се компатибилни бренд (ЗАКОН за Осветлување) УВ производи.Ние не ги продаваме Envion/Therapure бренд светилки.Сите Envion/Therapure бренд имиња, трговски марки и логоа се сопственост на Envion/Therapure respectfully.

Детали

Свеж

Избор на клиенти