.

.

New
ZEISS IKON 35MM Филм Касета 540/1-2U W/СЛУЧАЈ, Поставете на 3

ZEISS IKON 35MM Филм Касета 540/1-2U W/СЛУЧАЈ, Поставете на 3

DEN 1008.00

Стока
Достапно.

ZEISS IKON 35 MM ФИЛМ КАСЕТА , СЕТ ОД 2. СО 3 СЛУЧАИ.ZEISS IKON 35 MM ФИЛМ КАСЕТА 540/1-2 U W/СЛУЧАЈ, ЗБИР НА 3. 2 ЦРВЕН / ПОРТОКАЛ МЕТАЛ СЛУЧАИ ИМААТ КАСЕТИ ВО СЕКОЈА, ЦРНА ПЛАСТИКА ZEISS IKON ДОАЃА САМО СО СЛУЧАЈОТ, БЕЗ КАСЕТИ.ПОВТОРНО, 3 СЛУЧАИ, 2 КАСЕТИ ВКЛУЧЕНИ.ИСТЕЧЕН ФИЛМ, НЕПОЗНАТ ИСТЕКОТ ДАТУМ И НЕПОЗНАТО АКО СЕ КОРИСТИ ФИЛМОТ ИЛИ НЕ.МИСТЕРИЈА!СИТЕ ТРИ СЛУЧАИ ПОКАЖУВААТ НЕКОИ ГРЕБНАТИНИ, СВЕТЛИНА НОСАТ И СИТЕ ТРИ ОД ЈАСНО ЛЕНТА ЗА НА ПРЕДНАТА СТРАНА, ЕДНАТА ВЕЛИ : 30 THX, 35/0? TRI-X И 20 ПАН X. СИТЕ ПРЕДМЕТИ НАПРАВЕНИ ВО ГЕРМАНИЈА.

Детали

Свеж

Избор на клиенти