.

.

New
Издржливост Про P4086 Ѕид Печка Моторни Замена за Вилијамс Им Fasco 1050 ВРТЕЖИ во минута, 115 Volts

Издржливост Про P4086 Ѕид Печка Моторни Замена за Вилијамс Им Fasco 1050 ВРТЕЖИ во минута, 115 Volts

DEN 820.80

Стока
Достапно.

1/50 hp, 1.7 засилувачи, 115 Volts, 60 hz, 1 PH, 1050 ВРТЕЖИ во минута.Вратило : 1/2" x 1-3/4" Ротација = Контра стрелките на часовникот Вратило Крајот.Стомакот Бенд или Студ Планината -4 Studs Правоаголник 2 3/8" x 4".Замена за : Вилијамс/Артикли Ѕид Furnaces.PO62101, P151101, A0510 B2105, A0510 B2106, A0510 B2178, F0510 B4086, DA3 D180, 7151-2142. Fasco еквивалент D143, PD143. Супериорен Квалитет можете да им Верувате!Оваа Supply Edge производ е UL/АДС одобрени за да се обезбеди безбедно функционирање и долг живот.Гаранција - Сите делови се продаваат од страна на Supply Edge доаѓаат со 1 година, без прашања, без кавга гаранција.Моторни Должина Помалку Вратило = 2 1/4".Засенчени Пол Мотор - Отворите за Вентилација на Воздухот Over.Class Б. 2 брзини.CCWSE. 1/50 hp, 1.7 засилувачи, 115 Volts, 60 hz, 1 PH, 1050 ВРТЕЖИ во минута.Вратило : 1/2" x 1-3/4" Ротација = Контра стрелките на часовникот Вратило Крајот.Стомакот Бенд или Студ Планината -4 Studs Правоаголник 2 3/8" x 4".Бело е ЗАЕДНИЧКИ.Црна е ВИСОКА.Црвено е на НИСКО ниво.Вратило : 1/2" x 1-3/4" Ротација = Контра стрелките на часовникот Вратило End Belly Бенд или Студ Планината -4 Studs Правоаголник 2 3/8" x 4"Бело е COMMONBlack е HIGHRed е на НИСКО ниво.Ве молиме да Обрнете поголемо Внимание на жици дијаграм.Неуспехот да се следат горенаведените ќе резултира во НЕПОСРЕДНА КРАТОК И го НАПРАВИ НА МОТОРНИ БЕСКОРИСНИ.

Детали

Свеж

Избор на клиенти