.

.

New
12 Мерач THHN Жица Солидна 4 Бои 50 FT Секој ЦРВЕНО Црна Зелени Бела THWN 600V Бакар Кабел AWG

12 Мерач THHN Жица Солидна 4 Бои 50 FT Секој ЦРВЕНО Црна Зелени Бела THWN 600V Бакар Кабел AWG

DEN 695.28

Стока
Достапно.

12 МЕРАЧ СОЛИДНА THHN/THWN/MTW/AWM ЖИЦА. 4 БОИ 50 FT СЕКОЈА БОЈА ВКУПНО 200 FT ЦРВЕНА ЗЕЛЕНА ЦРНО БЕЛА. 600 V 105 C / СОЛИДНА БАКАР / THHN-THWN MTW AWM.ГАС И НАФТА ОТПОРНИ ПОГОДНИ ЗА УПОТРЕБА.ОВА Е ЗА 12 МЕРАЧ СОЛИДНА THHN/THWN/MTW/AWM ЖИЦА 4 БОИ 50 FT СЕКОЈА БОЈА ВКУПНО 200 FT ОВА НЕ ДОАЃААТ СО ТРКАЛААТ/ГАЈТАНОТ ИМАМЕ СЛЕДНИВЕ БОИ ВО 12 МЕРАЧ ЗАРОБЕНИ THHN ЖИЦА ЦРВЕНО ЦРНИ, БЕЛИ ЗЕЛЕНА СИНА 600 V 105 C ЗАРОБЕНИ БАКАР THHN-THWN MTW AWM ГАС И НАФТА ОТПОРНИ ПОГОДНИ ЗА УПОТРЕБА КАКО 105 C ОСИЛ ВНАТРЕШНИ ИНСТАЛАЦИИ ЗА АПАРАТИ ROHS СОГЛАСНОСТ УЛ НАВЕДЕНИ.

Детали

Свеж

Избор на клиенти