.

.

New
Трубач 1/35 германски Geschutzwagen VI Тигар Решетката 21/210mm Малтер 18/1/L/31

Трубач 1/35 германски Geschutzwagen VI Тигар Решетката 21/210mm Малтер 18/1/L/31

DEN 2177.52

Стока
Достапно.

Фото-гравиран делови се вклучени.Подготвен-да-соберат пластични модел комплет.Вклучува стотици парчиња.Лепак и боја не се вклучени.Опис на производот Во 1942 Krupp започна развојот на тешки СП пиштол-превозникот за 17cm Kanone или 21cm Morser со користење на Тигар автомобилски компоненти, како што се мотор, менувач, челик патот тркала, и песни.Целосна тежина со осум човек екипажот беше околу 60 тони, додека оклоп дебелина беше 30мм на предната и 16mm на двете страни.Оваа пластика модел комплет е точна репрезентација на воени возила.Од Производителот Во 1942 Krupp започна развојот на тешки СП пиштол-превозникот за 17cm Kanone или 21cm Morser со користење на Тигар автомобилски компоненти, како што се мотор, менувач, челик патот тркала, и песни.Целосна тежина со осум човек екипажот беше околу 60 тони, додека оклоп дебелина беше 30мм на предната и 16mm на двете страни.Оваа пластика модел комплет е точна репрезентација на воени возила.

Детали

Свеж

Избор на клиенти