.

.

New
1954 Вилсон Franks Бејзбол Речиси Комплетен Сет (Бејзбол Сет) ВФ/EX

1954 Вилсон Franks Бејзбол Речиси Комплетен Сет (Бејзбол Сет) ВФ/EX

DEN 2066.40

Стока
Достапно.

Сликите прикажани се вистинските скенира на картички ќе се прима.Картички се вклучени во овој сет ќе се продава за ако се купи одделно.Некои клучни играчи вклучени се : Тед Вилијамс, Нелсон 'Nellie' Лисицата и Гил Hodges.Оваа 1954 година Вилсон Franks Бејзбол Речиси Комплетен Сет содржи 14 картички, кои се во просек Многу Добро/Одлично 4 состојба. 100% Задоволство Гаранција за сите купувања.За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте со нас. 1954 Вилсон Franks Бејзбол Речиси Комплетен Сет (Бејзбол Сет) ВФ/EX.Оваа речиси комплетен сет содржи 14 картички надвор од можни 20 картички.Ова не е комплетен сет.Оваа низа не ги вклучува следните картички : Карл Erskine , Џони Groth , Ray Jablonski , Рој Campanella , Стен Hack , Vern Stephens картички рангирана од страна на Вредност : 1954 Година Вилсон Franks Тед Вилијамс : PSA 3 - ВФ 1954 година Вилсон Franks Nellie Фокс : PSA 5 - EX 1954 година Вилсон Franks Гил Hodges : PSA 5 - EX 1954 година Вилсон Franks Енос Колење : PSA 6 - EX/МТ 1954 година Вилсон Franks Боб Фелер : PSA 4 - ВФ/EX 1954 година Вилсон Franks Енди Pafko : PSA 6 - EX/МТ 1954 година Вилсон Franks Del Ennis : PSA 4 - ВФ/EX 1954 година Вилсон Franks Хенк Sauer : PSA 5 - EX 1954 година Вилсон Franks Павле Ричардс : PSA 4 - ВФ/EX 1954 година Вилсон Franks Црвено Schoendienst : PSA 3 - ВФ 1954 година Вилсон Franks Харви Kuenn : 3 - ВФ 1954 година Вилсон Franks Рој Mc Millan : PSA 3 - ВФ Поставите пад по одделение : Бројот на Картички во Собата 14 Просечен успех - Пондерирана според Вредноста 3.91 - ВФ/EX Просечен успех - Unweighted 4.00 - ВФ/EX Одделение Дефект PSA 6 - EX/МТ 2 PSA 5 - EX 3 PSA 4 - ВФ/EX 3 3 - ВФ 2 PSA 3 - ВФ 3 PSA 2 - ДОБАР 1 Деканот Картички нуди 100% Пари гаранција за Задоволство Гаранција за сите купувања.Само нас контакт во рок од десет дена од датумот на купување и ние ќе рефундирање на вашите пари или, кога е можно, да го замени на картички.SN : BSET #5696981.

Детали

Свеж

Избор на клиенти