.

.

New
ESP32-S2 Saola 1R Dev Комплет Кој ESP32-S2 WROVER

ESP32-S2 Saola 1R Dev Комплет Кој ESP32-S2 WROVER

DEN 1730.40

Стока
Достапно.

Опремени со ESP32-S2-WROVER,мала големина ESP32-S2 развој кој се базира на одборот.Повеќето од I/O иглички се избувнал да pin насловите на двете страни за лесно interfacing.Развивачите може или да се поврзете со периферни уреди со скокач жици или планината ESP32-S2-Saola-1 R на breadboard.само поддржува ESP-IDF мастер или верзија v4.2 и повисоко.ESP32-S2 Saola 1 R е моќен, генерички Wi-Fi MCU модул кој ги интегрира ESP32-S2. Тоа има PCB антена, 4 MB надворешни SPI флеш а дополнителни 2 MB PSRAM.

Детали

Свеж

Избор на клиенти