.

.

New
SMD 1206 0805 0603 Компонента Асортиман, Отпорник, Capacitor, Диоди, Транзистори, LED, OpAmp, IC, Лемење, ПХБ, SMT Лемење Избрани за Полнење 2900 компјутери

SMD 1206 0805 0603 Компонента Асортиман, Отпорник, Capacitor, Диоди, Транзистори, LED, OpAmp, IC, Лемење, ПХБ,

DEN 1917.60

Стока
Достапно.

Огромен SMD 0805 Компоненти Асортиман, 2900 компјутери : . 1600 компјутери Отпорник, 560 компјутери Capacitor, 180 компјутери Транзистори, 260 компјутери Диоди, 160 компјутери Zener, 9 компјутери Op Amp, 16 компјутери IC, 75 парчиња ЛЕД. 13 компјутери Трим Садови, PCB адаптер, SMD Лемење Совет, 0.4 mm Лемење, Пинцети, Обука ПХБ.Сè доаѓа во компактен случај.Вклучува обука атарот PCB со 70 компоненти, го практикува вашиот лемење вештини.Вклучува : Отпорници 1600 компјутери, секоја вредност 20 компјутери 1206 : Ω : 0 1 3.3 10 22 47 68 100 220 330 470 680 К : 1 2.2 3.3 4.7 6.8 10 22 33 47 68 100 220 330 470 680 М : 1 M 4.7 10 0805 : Ω : 10 22 47 100 220 470 750 К : 1 2.2 4.7 6.8 10 22 47 75 100 220 470 750 М : 1 M 0603 : Ω : 0 1 10 22 33 47 75 100 220 330 510 750 К : 1 2 2.2 3 3.3 5.1 7.5 10 33 47 51 75 100 220 330 510 750 М : 1 M Кондензатори 560 компјутери, секоја вредност 10 компјутери 0805 : 1p 2.2 стр 3.3 стр 4.7 стр 6.8 стр 10p 22p 33p 47p 68p 100p 220p 330p 470p 680p 1n 2.2 n 3.3 n 4.7 n 6.8 n 10n 22n 33n 47n 68n 100n 220n 330n 470n 680n 1u F 10u F 1206 : 100p 1n 10n 0.1 у 0.22 у 0.47 у 0.68 у 1u 2.2 u F 4.7 u F 10u F 22u F 0603 : 100p 1n 10n 0.1 у 0.22 у 0.47 у 0.68 у 1u 2.2 u F 4.7 u F 10u F 22u F Диоди 260 компјутери секој 5 до 10 компјутери n4001 1n4002 1n4004 1n4007 РЛ-207 1n5408 FR107 UF4007 SF14 SF18 1n5819 SR1100 SR240 SR2100 1n5822 SR3100 SR540 1n4148 BAV99 BAV70 BAT54 C BAT54 S Zener Диоди 160pcs секој 10 компјутери 2.7 3.3 V V 3.6 V 3.9 V 4.7 V 5.1 V 5.6 V 6.8 V 7.5 V 8.2 V 9.1 V 10 V 12 V 18 V 22 V 30 V Transistors 180 компјутери секој 10 компјутери S9012 S9013 S9014 S9015 S9018 A1015 C1815 A42 A92 2 N222 S8050 S8550 5551 5401 A733 C945 2n3904 2n3906 Led диоди 75 компјутери 1206 0805 0603 секоја боја 5 компјутери : црвена зелена сина, жолта бела Трим '3362' Potentiometers 13 компјутери секој 1 buc 100Ω 200Ω 500Ω 1 K 2К 5 K 10 K 50К 20 K 100 K 200 K 500 K 1 M Op Amps 9 компјутери секој тип 2 парчиња LM741, LM358, NE5532 (1pcs), LM324, LM386 IC Semiconductors 16 компјутери секој 2 парчиња NE555 C4017 DB107 S ULN2003 EL817 C EL357 78 M05 CJ78 L05 PCB Адаптери 3 типови на секој 3 компјутери SOP8>DIP8, SOT223,SOT-89>TO92, SOT23>TO92 вкл.Насловите 1 buc Лемење Совет 1 buc 0.4 mm Лемење 1 buc Пинцети 1 buc Обука ПХБ.

Детали

Свеж

Избор на клиенти