.

.

New
LNLYF Пренослив CD Плеер, USB Полнење CD Player,Shockproof/Повторно пуштање на Плејбекот за Walkman CD Player (Боја : Сина)

LNLYF Пренослив CD Плеер, USB Полнење CD Player,Shockproof/Повторно пуштање на Плејбекот за Walkman CD Player

DEN 1224.00

Стока
Достапно.

❤ Мулти-функција CD плеер : CD поддршка формат : CD/CD-R/CD-RW/MP3; едно-копче за транскрипција : transfer-за да префрлувате CD звук за да У диск), repeat (повтори/следете/спореди мулти-функција CD player. ❤ Поддршка за USB/ТФ-картичка MP3 репродукција : копирање на аудио датотеки во MP3 формат за У диск или ТФ-картичка вметнување на соодветните приклучок за да се игра. ❤ Гласовен снимач функција : преку високата верност (МИКРОФОН) снимка функција, наставникот е предавања и содржината која треба да се научи може да биде снимен на ТФ-картичка или У диск, што е погодно за повтори учење дома. ❤ USB полнењето, Поддршка за Bluetooth конекција : Bluetooth конекција со мобилни телефони, таблети, лаптопи и други паметни уреди, аудио датотеки во репродукцијата уреди. ❤ Пренослив CD плеер : Пет нивоа на глас брзина, променлива брзина не се менува, пет нивоа се бавни 1, бавно, 2, 2 брзо, брзо 1, нормално.Мулти-функција CD плеер : CD поддршка формат : CD/CD-R/CD-RW/MP3; едно-копче за транскрипција : transfer-за да префрлувате CD звук за да У диск), repeat (повтори/следете/спореди мулти-функција CD player Support USB/ТФ-картичка MP3 репродукција : копирање на аудио датотеки во MP3 формат за У диск или ТФ-картичка вметнување на соодветните штекер за да play Voice рекордер функција : преку високата верност (МИКРОФОН) снимка функција, наставникот е предавања и содржината која треба да се научи може да биде снимен на ТФ-картичка или У диск, што е погодно за повтори учење на home USB полнење, Поддршка за Bluetooth конекција : Bluetooth конекција со мобилни телефони, таблети, лаптопи и други паметни уреди, аудио датотеки во репродукцијата devices Portable CD плеер : Пет нивоа на глас брзина, променлива брзина не се менува, пет нивоа се бавни 1, бавно, 2, 2 брзо, брзо 1, normal Name : CD player Power набавка : 5 V==1 ARated моќ : 3 WUSB излез : 5 V=0.15 ACD репродукција на звук : 20 Hz-18k Hz Speaker отпорност : 4ΩSpeaker номинална излезна моќност : ≥500m WHeadphone отпорност : 32ΩHeadphone номинална излезна моќност : ≥10m WSupport формат : CD/CD-R/CD-RW/MP3 Volume : за 145 X145 X37mm Weight : за 328g.

Детали

Свеж

Избор на клиенти