.

.

New
Лента Логика TL241824DPBSK Делукс Пакување, Кутии, 24 L x 18 W x 24 H, Kraft (Пакување од 120)

Лента Логика TL241824DPBSK Делукс Пакување, Кутии, 24 L x 18 W x 24 H, Kraft (Пакување од 120)

DEN 864.00

Стока
Достапно.

Krabičkách се печатени со кревка предупредување и на оваа страна од стрели и функција практично пишување на дестинација панел за доставување на инструкции.Специјалниот "размавта јазичиња" задржете клапи надолу и излезе на пат да се направи пакување полесно. 6.0 кубни нога капацитет. 12 x 12 x 12". 16 x 12 x 12". 1.0. 1.5. Свеќи, Алатки, Тркалезни Предмети, Книги, додадени Фајлови : , и Тешки Предмети. 18 x 18 x 16". 3.0. Играчки и Прибор. 18 x 18 x 24". 24 x 18 x 18". 4.5. Облека, Чевли, Светилка Нијанси, , Килими, и Украси. 24 x 18 x 24". 24 x 24 x 18". 24 x 24 x 24". 6.0. 8.0. Перници, Драпериите Настануваат, Кошеви, Постелнина, Крупни Работи, Утешители, Ќебиња. 24" x 18" x 24" Делукс Пакување, Кутии.Krabičkách се печатени со кревка предупредување и на оваа страна од стрели и функција практично пишување на дестинација панел за доставување на инструкции.Специјалниот "размавта јазичиња" задржете клапи надолу и излезе на пат да се направи пакување полесно. 6.0 кубни нога капацитет.Произведени од 200#/ЕКТ-32 kraft брановидни.Продаден и предаден станот во палети количини.Димензии наведени се во внатрешноста искористен простор.Популарната големини да се приспособат на најчестите предмети за домаќинството.

Детали

Свеж

Избор на клиенти