.

.

New
2002 непознати 2002 година ТУРЦИЈА 30 Милиони Lira ОГРОМЕН 6cm AR монета CHIL Denomination_in_description Добра NGC

2002 непознати 2002 година ТУРЦИЈА 30 Милиони Lira ОГРОМЕН 6cm AR монета CHIL Denomination_in_description Добра

DEN 19171.20

Стока
Достапно.

Предвидено со Сертификат за Автентичност и Доживотна Гаранција за Автентичноста со world - реномирани античка монета изговара [tycije dumhuijeti]), е transcontinental земја во Евроазија, главно во Анадолија во Западна Азија, со помал дел на Балканскиот полуостров во Југоисточна Европа.Турција се граничи со осум земји со Грција и Бугарија, на северозапад; Грузија на североисток; Ерменија, на азербејџан exclave на Nakhchivan и Иран на исток; и Ирак и Сирија да југ.Земјата се заокружува со морињата на три страни со Егејското Море на запад, до Црното Море на север, и Средоземното Море на југ.Босфорот, Морето на Мармара, и Dardanelles, пот.

Детали

Свеж

Избор на клиенти