.

.

New
VoIP Салон 9 Нога Handset Приемник Кадрава Кабелот за Алкател Lucent OmniPCX IP Допир и Дигитална Серија на Телефонот 4008 4018 4019 4028 4029 4038 4039 4068 8028 8029 8038 8039 8058

VoIP Салон 9 Нога Handset Приемник Кадрава Кабелот за Алкател Lucent OmniPCX IP Допир и Дигитална Серија на

DEN 167.76

Стока
Достапно.

9 Нозете Целосно Се Поместуваат, 15 Инчи Извиткани (Види Целосен Опис Подолу).Brand New - Поединечно Bagged.Црна Боја.Бренд Нови Vo IP Дневна бренд 9 Нога Handset Кадрава Кабелот за Алкател-Lucent 4000 & 8000 Серија Телефони.Црна Боја.Должина на кабелот изнесува 9 метри целосно се протегала и на околу 15 инчи извиткани.Канапи & Должини : Како телеком индустриски стандард, наведените должини на мобилен телефон кабли се, кога тие се наполно испружени, а не кога тие се извиткани во пакувањето.Кабли се многу ретко се користи во нивната целосна максимална протегала должина, така што е важно да се избере соодветна должина, при купување.Достапни должини за повеќето кабли се : 7 метри (11 инчи извиткани / unstretched) 9 метри (15 инчи извиткани / unstretched) 12 стапки (22 инчи извиткани / unstretched) 25 стапки (42 инчи извиткани / unstretched).

Детали

Свеж

Избор на клиенти