.

.

New
1948 Лист Фудбал Речиси Комплетен Сет (Фудбал Сет) EX

1948 Лист Фудбал Речиси Комплетен Сет (Фудбал Сет) EX

DEN 388.80

Стока
Достапно.

Сликите прикажани се вистинските скенира на картички ќе се прима.Картички се вклучени во овој сет ќе се продава за ако се купи одделно.Некои клучни играчи вклучени се : Sammy Baugh, Лав Nomellini и Сид Luckman.Оваа 1948 Лист Фудбал Речиси Комплетен Сет содржи 95 картички, кои се во просек Многу Добро/Одлично+ 4.5 состојба. 100% Задоволство Гаранција за сите купувања.За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте со нас. 1948 Лист Фудбал Речиси Комплетен Сет (Фудбал Сет) EX.Во 1948 година Лист Фудбал Картичка Поставете има 98 картички кои мерка 2 3/8" со 2 7/8", и овој 1948 Лист Фудбал Речиси Комплетен Сет содржи мнозинство од оние картички.Во 1948 година Лист Фудбал Картичка Сет карактеристики и колеџ и професионални играчи.Овие картички се издадени во две различни серии, со втората серија (50-98) се повеќе тешко и скапо да се соберат.Овој сет беше прв пат во 13 години дека мејнстрим фудбал сет беше на располагање, што значи сите картички се смета за дебитант картички, дури и ако тоа не се одбележи еден играч е деби на овој спорт.Оваа речиси комплетен сет содржи 95 картички надвор од можните 98 картички.Ова не е комплетен сет.Оваа низа не ги вклучува следните картички : #43 Роберт Nussbaumer МАРТ, #52 Лав Nomellini КОЈА, #54 Чак Bednarik YEL, #59 Алекс Sarkistian , #63 Рој Бунтовнички Штајнер КОЈА, #72 Ray Еванс , #77 Џорџ Savitsky x STP, #81 Били Bye WHIThe картички рангирана од страна на Вредност : 1948 Лист #34 Sammy Baugh : PSA 6 - EX/МТ 1948 Лист #52 МАРТ Лав Nomellini : PSA 3 - ВФ 1948 Лист #1 Сид Luckman : PSA 3.5 - ВФ+ 1948 Лист #91 Леон Харт : PSA 6 - EX/МТ 1948 Лист #53 Charley Conerly : PSA 4 - ВФ/EX 1948 Лист #73 ЦРВЕНО Џеки Jensen : PSA 5 - EX 1948 Лист #84 Jug Girard : PSA 5 - EX 1948 Лист #22 GJYS Стив Ван Бурен : PSA 5 - EX 1948 Лист #35 Тед Fritsch : PSA 7 - NM 1948 Лист #6 YEL Боби Layne : 3 - ВФ 1948 Лист #82 Фред Enke : PSA 5 - EX 1948 Лист #62 Ген Derricotte : PSA 5.5 - EX+ Сет пад по одделение : Бројот на Картички во Собата 95 Просечен успех - Пондерирана според Вредноста 4.78 - EX Просечен успех - Unweighted 4.55 - ВФ/EX+ Одделение Дефект PSA 7 - NM 3 PSA 6 - EX/МТ 11 6 - EX/МТ 1 PSA 5.5 - EX+ 2 5 - EX 12 PSA 5 - EX 26 4 - ВФ/EX 11 PSA 4 - ВФ/EX 11 PSA 3.5 - ВФ+ 1 PSA 3 - ВФ 4 3 - ВФ 9 PSA 2 - ДОБРИ 2 2 - ДОБАР 2 Деканот Картички SN : FSET #5254299.

Детали

Свеж

Избор на клиенти