.

.

New
Змеј Модели 15cm Sturm Infanteriegeschütz 33 Smart Комплет, 1/35-Скала

Змеј Модели 15cm Sturm Infanteriegeschütz 33 Smart Комплет, 1/35-Скала

DEN 1639.20

Стока
Достапно.

Ново tooled слајд-украсениот мотор палубата.Ново дизајнирани 15cm Sturm-Infanteriegeschütz 33 донел w/сложена детали.Ново произведени 40cm ДС песни.S.ИГ.33 топови може да се состави во различни височини.Реална складирање кутии инсталиран.Од Производителот На Sturm-Infanteriegeschütz 33 B бил германски пешадиски напад пиштол.Тоа опремен 15cm s IG33/1 пешадија пиштол монтирани во boxy се врши надградба, кој беше монтиран на III шасија.Само 24 од овие 21-тона оружје беа произведени од страна на Alkett This самоодни пиштол беше користат исклучиво на Источниот Фронт.Половина се бореле во крвава Битка на Сталинград од октомври 1942 година наваму, каде нивните тешки пиштоли можат ефикасно да се уништи згради во големиот градски борба.Останатите возила распоредени со 23 Panzer Поделба се обидува да се пробие на encirclement на 6-та Армија.Змејот е нов 1/35 скала модел на Sturm-Infanteriegeschutz 33 комплетира '33 B' на семејството.Нов дел е на предната плоча со две поврзани решетки.Што го дели истото слајд-украсениот борба против оддел се врши надградба, внатрешни деталите, како што се материјата за s IG33 пиштол и голема складирање кутии на задната страна на палубата.На метал пиштол барел дури има реални rifling, така што тоа изгледа точно во право.Водење опрема и ДС Песни биле позајмени од Змеј е најновиот Panzer III колекции, што значи тие се од највисок квалитет.Со овој напад пиштол, Змеј има донесено фантастично добро инженерните модел.

Детали

Свеж

Избор на клиенти