.

.

New
MICROCHIP ТЕХНОЛОГИЈА 25LC010AT-I/OT 25LC010A Серија 1Kbit (128 x 8) 5.5 V SMT SPI Автобус Сериски EEPROM - SOT-23-6 - 3000 item(s)

MICROCHIP ТЕХНОЛОГИЈА 25LC010AT-I/OT 25LC010A Серија 1Kbit (128 x 8) 5.5 V SMT SPI Автобус Сериски EEPROM -

DEN 950.88

Стока
Достапно.

Memory Density : 1 kb.Memory Organization : 128 x 8. Supply Voltage-Околија(Vsup) : 2,5 до 5.5 V. Clock Frequency-Макс(fclk) : 10 MHz.Write Cycle Time-Макс(t WC) : 5 ms. 25 LC010 A Серија 1 Kbit (128 x 8) 5.5 V SMT SPI Автобус Сериски EEPROM - SOT-23-6 ***** За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Детали

Свеж

Избор на клиенти