.

.

New
1914 Бомбичка Џек во Близина на Комплетен Сет (Бејзбол Сет) ГД+

1914 Бомбичка Џек во Близина на Комплетен Сет (Бејзбол Сет) ГД+

DEN 376.80

Стока
Достапно.

Сликите прикажани се вистинските скенира на картички ќе се прима.Картички се вклучени во овој сет ќе се продава за ако се купи одделно.Некои клучни играчи вклучени се : Роџер Bresnahan, Ед Walsh и Џон Mc Graw.Оваа 1914 Бомбичка Џек во Близина на Комплетен Сет содржи 32 картички, кои се во просек Добра+ 2.5 состојба. 100% Задоволство Гаранција за сите купувања.За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте со нас. 1914 Бомбичка Џек во Близина на Комплетен Сет (Бејзбол Сет) ГД+.Оваа речиси комплетен сет содржи 32 картички надвор од можните 144 картички.Ова не е комплетен сет.Оваа низа не ги вклучува следните картички : #2 Насловна Испратена Бејкер , #3 Џо Нескопосник , #4 Лари Дојл , #6 Еди Штица , #8 Rube Oldring , #9 Artie Hofman погрешно напишан како Хофман , #11 Џорџ Stovall , #12 Connie Мек , #14 Сем Crawford , #19 Главен Бендер , #20 Кип Falkenberg , #21 Heinie Zimmerman , #22 Smoky Џо Дрво , #23 Чарлс Comiskey , #24 Џорџ Mullin погрешно напишан како Mullen , #25 Мајк Симон , #26 Џим Скот , #27 Бил Carrigan , #30 Парти Cobb , #32 Мардохеј Браун , #33 Амос Strunk , #35 Хари Hooper , #37 Grover C.Александар , #38 Црвено Dooin , #40 Џими Остин , #42 Ал Bridwell , #44 Џеф Tesreau , #45 Фред Luderus , #46 Боб Младоженецот , #47 Џош Devore , #50 Јован Hummel погрешно напишан како Hummell , #51 Нап Rucker , #52 Зак Пченица , #53 Ото Милер , #54 Марти О'Toole , #56 Клајд Милано , #57 Валтер Џонсон , #58 Wally Schang , #60 Rollie Zeider , #61 Ray Schalk , #62 Џеј Cashion , #64 Џими Стрелец , #65 Tris Говорник , #66 Нап Lajoie , #68 Honus Вагнер , #70 Фред Кларк , #71 Главен Мејерс , #72 Џо Boehling , #73 Max Carey , #74 Френк Овен погрешно напишан како Овенс , #75 Милер Huggins , #76 Клод Хендрикс , #78 Фред Merkle , #80 Ед Reulbach , #81 Џим Delehanty погрешно напишан како Delahanty , #82 Gavvy Cravath , #83 Рас Ford , #84 Elmer Knetzer , #85 Buck Херцог , #86 Burt Shotten , #87 Hick Cady , #88 Christy Mathewson , #89 Лари Чени , #90 Френк Смит , #91 Роџер Peckinpaugh , #92 Ал Demaree , #93 Del Прат , #94 Еди Cicotte , #95 Ray Keating , #96 Beals Бекер , #97 Rube Benton , #98 Френк La Porte , #99 Френк Шанса , #100 Том Seaton , #101 шумски пожар Шулте , #102 Ray Фишер , #103 Shoeless Џо Џексон , #104 SN : BSET #5773916.

Детали

Свеж

Избор на клиенти