.

.

New
Интелигентни Мерење SC-55 Setra Супер Смета за Пребројување на Скала

Интелигентни Мерење SC-55 Setra Супер Смета за Пребројување на Скала

DEN 4080.00

Стока
Достапно.

салда.Интелигентни Мерење SC-55 Setra Супер Смета за Пребројување на Скала има следните карактеристики : - Капацитет (g) : 25000, Капацитет (lb) : 55, Читливост (g) : 0.5, Читливост (lb) : 0.001, Гаранција : Две години.

Детали

Свеж

Избор на клиенти