.

.

New
Siemens 3TK28 25-2BB40 Безбедност Реле, За Итни Стоп и Заштитни Врати, автоматски старт/набљудувани Старт, Пролетта Натоварени Терминали, 45mm Ширина, 3 БЕЗ Овозможување на Конт

Siemens 3TK28 25-2BB40 Безбедност Реле, За Итни Стоп и Заштитни Врати, автоматски старт/набљудувани Старт, Пролетта

DEN 359.76

Стока
Достапно.

Безбедност реле за итни стоп апликации, auto start и следи почеток. 24 VDC напон. 3 БЕЗ овозможување на контакти, 2 NC сигнализација контакти.УЛ Наведени и АДС уверение за обезбедување на квалитетот.Siemens произведува електронски производи за автоматизација на зграда, индустриски дискови, осветлување, енергија генерација, медицинска опрема, и железнички превоз.Компанијата, основана во 1847 и со седиште во Германија, ги исполнува Меѓународните Стандарди Организација (ISO) стандарди 14001, 9001 и ТС 16949.

Детали

Свеж

Избор на клиенти