.

.

New
МОБ Fanuc IC3000CS200H Оператор Интерфејс Панел 24VDC 180mA

МОБ Fanuc IC3000CS200H Оператор Интерфејс Панел 24VDC 180mA

DEN 885.60

Стока
Достапно.

МОБ Fanuc IC3000 CS200 H Оператор Интерфејс Панел 24 VDC 180m A.Од нашите инвентар ние се продаваат МЕНУВАЧ Fanuc IC3000 CS200 H Оператор Интерфејс Панел 24 VDC 180m A.Спецификации : Модел # : IC3000 CS200 H Повеќе Информации : Напон : 24 VDC Amperage : 180m A Функција Копчиња : F1 да F12 Нумерички Подлога : 0-9, Период, ± Копчиња со Стрелки : Горе, Долу, Лево, Десно Дополнителни Копчиња : европската социјална повелба, Shift, Систем, Внесете Екран : LCD Интерфејс : D : D-Sub 9-Пински Услов : Положени Моќ-За Тест.

Детали

Свеж

Избор на клиенти