.

.

New
Acme Електрични T211688 Buck-Зголемете Трансформатор, 1 Фаза, 60 Hz, 7.5 kVA, 120 x 240V Текст, 12/24V Излез, Челик

Acme Електрични T211688 Buck-Зголемете Трансформатор, 1 Фаза, 60 Hz, 7.5 kVA, 120 x 240V Текст, 12/24V Излез,

DEN 2359.20

Стока
Достапно.

Стил : Затворени Куќишта Основни и Серпентина.Една Фаза.Монтажа Тип : Ѕид.Земја на потекло : сад.Електрична и електронска опрема е дизајниран да работи на стандарден напон Кога напон постојано е премногу висок или премногу ниски, (обично повеќе од 55%), опремата не успее да работи на максимална ефикасност Еден долар, и зајакнување на трансформатор е едноставен и економичен начин на исправување на оваа off-стандарден напон.Повеќе ефикасни.Помали и полесни. 5-10 пати се зголеми во KVA.Разноврсна, многу апликации.Пониска цена. 120 x 240 Основно Volts; 12/24 Средно Volts; 60 Hz.

Детали

Свеж

Избор на клиенти