.

.

New
1954 Bowman НИ Морнарица Победи Комплетен Сет (Картичка) ГД+

1954 Bowman НИ Морнарица Победи Комплетен Сет (Картичка) ГД+

DEN 6600.00

Стока
Достапно.

Сликите прикажани се вистинските скенира на картички ќе се прима.Картички се вклучени во овој сет ќе се продава за $293.05 ако се купи одделно. 1954 Bowman НИ Морнарица Победи Комплетен Сет (Картичка) ГД+.Од 1954 година Bowman НИ Морнарица Победи Картичка Сет се состои од 48 картички мерење 1-5/8†од 2-9/16â€.Од 1954 година Bowman НИ Морнарица Победи картички функција најпознатите поморски битки од почетокот на американската историја сите на патот до сегашно време.Купи одделно картички во овој сет има пауза до вредноста од $293.05.Картички рангирана од страна на Вредност : 1954 Година Bowman U. S. Морнарица Победи #1 Bonhomme и Serapis : 2 - ДОБРА 1954 година Bowman U. S. Морнарица Победи #41 Saipan Победа : 4 - ВФ/EX 1954 година Bowman U. S. Морнарица Победи #19 јас Се Уште Не Почна Да се Борат : 5 - EX 1954 година Bowman U. S. Морнарица Победи #38 - Уставот Bests Guerriere НИ Морнарица Победи Лос Анџелес Заробени : 3 - ВФ 1954 година Bowman U. S. Морнарица Победи #15 Кубанската Брегот Слетување : 5 - EX 1954 година Bowman U. S. Морнарица Победи #5 Уништени Albemarle од Торпедо : 5 - EX 1954 година Bowman U. S. Морнарица Победи #47 Merrimac и Следење на Битката : 2 - ДОБРА 1954 година Bowman U. S. Морнарица Победи #7 Уништувачи Конвој Troopships : 4 - ВФ/EX 1954 година Bowman U. S. Морнарица Победи #12 Пери Трансфери Знаме : 2 - ДОБРА 1954 година Bowman U. S. Морнарица Победи #46 Морски Пламен Throwers : 2 - ДОБРА 1954 година Bowman U. S. Морнарица Победи #20 да Живее нашата Констелација : 1 - СИРОМАШНИТЕ 1954 година Bowman U. S. Морнарица Победи #21 Лос Анџелес Заробени : 4 - ВФ/EX Поставите пад по одделение : Број на Картички во Собата 48 Просечен успех - Пондерирана според Вредноста 2.69 - ГД+ Просечен успех - Unweighted 2.22 - ДОБРА Оценка Дефект 5 - EX 3 4 - ВФ/EX 4 3 - ВФ 1 2.5 - ГД+ 1 2 - ДОБРА 26 1.5 - ФЕР 10 1 - СИРОМАШНИТЕ 3 Цена, Ако Купи Одделно $293.05 Деканот Картички нуди 100% Парите Назад Гаранција за квалитет на сите купувања.Само нас контакт во рок од десет дена од датумот на купување и ние ќе рефундирање на вашите пари или, кога е можно, да го замени на картички.SN : PSET #5762617.

Детали

Свеж

Избор на клиенти