.

.

New
NTE ЕлектроникаПлимут 2002 Низок Напон Гума Спојување Лента 30 мили .75 x 22' 600V

NTE ЕлектроникаПлимут 2002 Низок Напон Гума Спојување Лента 30 мили .75 x 22' 600V

DEN 189.36

Стока
Достапно.

Низок Напон Гума Спојување Лента.Пакетот должина е 2.032 сантиметри.Пакетот висина е 9.652 сантиметри.Пакетот ширина е 9.398 сантиметри.Плимут Низок Напон Гума Спојување Лента 30 мили . 75" x 22' 600 V.

Детали

Свеж

Избор на клиенти