.

.

New
2 x Magicard 600 Печатач MB250YMCKOK Боја Лента YMCKOK - 250 Отпечатоци со Bodno Софтвер Демо Картичка

2 x Magicard 600 Печатач MB250YMCKOK Боја Лента YMCKOK - 250 Отпечатоци со Bodno Софтвер Демо Картичка

DEN 5304.00

Стока
Достапно.

Компатибилен со Magicard 600 Двојна Еднострано Само.Bodno Креативност и Безбедносен Софтвер (Free Демо).Magicard Дел # MB250 YMCKOK. 250 Печати YMCKOK полна боја лента / Монохроматски Лента. 250 Print - Двојна Двострано - Полна Боја На Предниот & Црно На Грбот.Боја : YMCKOK | Големина : 2 Пакет.

Детали

Свеж

Избор на клиенти