.

.

New
Trajan Научни 1236101 Печат-Седиште Отстранување Алатка за Микро Контрола Вентил

Trajan Научни 1236101 Печат-Седиште Отстранување Алатка за Микро Контрола Вентил

DEN 708.00

Стока
Достапно.

Trajan Научни 1236101 Печат-Седиште Отстранување Алатка за Микро Контрола Вентил.Производителот Име : Trajan Научни Америка, Inc.Направено во Австралија.SGE е микро контрола вентили да обезбеди прецизност премерување и on-off контрола на гас текови.Тие се дизајнирани специјално за хроматографија апликации и може да се користи при повишени температури од висок вакуум да среден притисок.На вентили се вакуум оценет истекување стапка од 1 x 10-5 cc/сек на Хелиум освен за BMCV и SMOV, кои не се тестирани за оваа апликација.За on/off контрола или премерување на една гас поток, изберете "L" конфигурација, јас.e.BMCV; SMOV; или MOVP.Ако апликацијата бара заобиколување или разделување од главниот проток на гас за уште една колона или детектор и така натаму, изберете "Т" конфигурација, јас.e.MOVPT.

Детали

Свеж

Избор на клиенти