.

.

New
Surge Protector Лента 6out 6ft Кабелот 790 Joules

Surge Protector Лента 6out 6ft Кабелот 790 Joules

DEN 311.76

Стока
Достапно.

Добивате во рок од 1-5 Дена!.Да Се Заштити Тоа!Серија Пренапони Стабилизатор Лента, 6 Места, 6ft Кабелот.ПРЕНАПОНИ ЗАШТИТНИЦИ.Производителот е ограничен доживотна гаранција.Обезбедува економски и сигурен пренапони, скок, и линија за заштита од бучава за компјутери и електроника.Трансформатор блок-friendly дизајн обезбедува 6 куќи и еден трансформатор приклучокот.Пропадне-безбедно термички спојување ги штити против оган и друга штета во случај на екстремни пренапони или продолжен преоптоварување состојба.Обезбедува економски и сигурен пренапони, скок, и линија за заштита од бучава за компјутери и електроника.Трансформатор блок-friendly дизајн обезбедува 6 куќи и еден трансформатор приклучокот.Пропадне-безбедно термички спојување ги штити против оган и друга штета во случај на екстремни пренапони или продолжен преоптоварување состојба.Сигурен 15-amp коло прекинато нуди заштита од преоптоварување.Сигурен дијагностички LED јасно укажува на моќ проблеми пред опрема е во опасност.УЛ/c UL Наведени за додаде мир на умот.Глобалната Тип на Производ : Порастот Заштитници; Заштита Тип : Моќ; Број на Места : 6; Joules На Пренапонска Заштита : 750 Ј.

Детали

Свеж

Избор на клиенти