.

.

New
12pcs Bobbins за Пејач Машина за Шиење - Класа на 15 Пластични Bobbins, 81348

12pcs Bobbins за Пејач Машина за Шиење - Класа на 15 Пластични Bobbins, 81348

DEN 76.32

Стока
Достапно.

Исто така се вклопува многу други брендови како што се : Пејач Машина за Шиење Модели : 223, 237, 239, 293 B, 1107, 1120, 1507, 1525, 1732, XL2021, 2250, 2259, 2263, 3001, 3002, 3003, 3004, 3005, 3011, 3012, 3013, 3014, 3116 Едноставна, 4001, 4002, 4005, 4006, 4009, 4011, 4012, 4015, 4016, 4019, 4022, 4166, 5102, 5107, 5123, 5127, 5502, 5504, 5505, 5508, 5522, 5524, 5525, 5528, 9920, 15-30, 15-88, 15-90, 15-91, 15 CL, 15-125, 15-86, 15-96, 15-97, 15-87, 227, 331 K1, 331 K4, 331 K5, 331 K6, 331 K16, 31-15 & 30215, 30518. Babylock Машина за Шиење Модели : Б15, B17, B21, BL66, BL200, BL702, BL713, BL722, BL1000, BL1050, BL1400, BL1500, BL1506, BL1550, BL1556, BL1750, BL2000, BL2160, BL2200, BL2300, BL2400, BL2500, BL2600, BL2800, BL3500, BL500, BL5500, BL6500 & BL8800. Брат Машина за Шиење Модели : 268, 320, 360, 451, 461, 661, 666, 741, 751, 761, XL851, XL1351, XL1561, 1681, XL1781, 7029, LS1217, LS1520, LS2125, LS2720, LS2725, LS2820, LS2825, LS2920, PS1200, VX1010, VX1020, VX1120, VX1125, VX1140, VX520, VX540, VX560, VX620, VX640, VX660, VX707, VX710, VX757, VX760, VX780, VX800, VX808, VX809, VX810, VX880, VX890, VX920, VX940, VX950, VX970, VX980, XL2010, XL2015, XL2021, XL2025, XL2030, XL711, XL781, XL791, XR29, XR23, VX1100, VX1200 & 681. Elna Машина за Шиење Модели : 110, 120, 130, 140, 149, 150, 200, 220, 225, 230, 240, 250, 255, 255i, 410, 1010, 2002, 2004, 2006, 2110, 2130. Евра Про Машина За Шиење Модели : 384, 7133, 7142 Husqvarna Викинг Машина За Шиење Модели : 140 & 160. Janome и Нов Дом Машина за Шиење Модели : 100, 105, 106, 108, 110, 2003 P, 300, 344, 372, 373, 393, 415, 419 и многу други брендовии модели на машини кои бараат класа 15 bobbin.100% Вистински ПЕЈАЧ Класа 15 Bobbins.Одговара на сите Пејач, Babylock, Брат, Elna, Janome, Pfaff Модели со користење на Класа 15 Bobbin Систем.Bobbin Висина : 7/16" (12mm) / Bobbin Дијаметар : 13/16" (21mm).Врвот и на дното се целосно рамен.Вклучува : 12 PCS на ВИСТИНСКИ ПЕЈАЧ Класа 15 Пластични Bobbins.Овие Вистински ПЕЈАЧ Класа 15 пластични bobbins ги собере сите Пејач модели со користење на класа 15 bobbin систем.

Детали

Свеж

Избор на клиенти