.

.

New
Аудио Preamplifier, Носат - Под-напон Дигитален Засилувач Моќ Погодно за Стабилна Десктоп за Аудио Системот за Статистика за Дома

Аудио Preamplifier, Носат - Под-напон Дигитален Засилувач Моќ Погодно за Стабилна Десктоп за Аудио Системот

DEN 2644.56

Стока
Достапно.

Моќта засилувач користи висока прецизност чип отпорници за да се обезбеди добар сигнал за бучава односот на целата машина.Стерео интерфејс, направи квалитет на звукот повеќе совршен, погоден за аудио систем употреба.Со под-напон, во текот-напон, кратки-коло, во текот-температура опомена и исклучување заштита.Совршено ќе одговара за вашиот десктоп или помал простор во вашиот дом или канцеларија, дигитален засилувач.Користењето на алуминиум алуминиумски материјал, мала тежина, добра цврстина, оксидација отпор да се подобри услугата живот.Функција : 1. Моќта засилувач користи висока прецизност чип отпорници за да се обезбеди добар сигнал за бучава односот на целата машина.2. Користењето на алуминиум алуминиумски материјал, мала тежина, добра цврстина, оксидација отпор да се подобри услугата живот.3. Стерео интерфејс, направи квалитет на звукот повеќе совршен, погоден за аудио систем употреба.4. Со под-напон, во текот-напон, кратки-коло, во текот-температура опомена и исклучување заштита.5. Совршено ќе одговара за вашиот десктоп или помал простор во вашиот дом или канцеларија, дигитален засилувач.Спецификација : Предмет Тип : Аудио Amplifier Material : Алуминиум alloy7 V да 30 V широк напон operation Stereo (2 x BTL) и моно (1 x PBTL) operation Output Енергија Кога THD+N е за 10% : 105 W/4Ω, BTL стерео configuration112 W/3Ω, BTL стерео configuration208 W/2Ω, PBTL моно configuration Output Енергија Кога THD+N е 1% : 88 W/4Ω, BTL стерео configuration100 W/3Ω, BTL стерео configuration170 W/2Ω, PBTL моно configuration5 V портата возачот или вграден-во LDO за факултативна еден снабдување operation Closed Јамка Повратни информации Дизајн : До 100k Hz сигнал за програмите за високо-фреквентни компоненти на high-definition sources THD+N во 1 W/4Ω е 0.02%PSRR е 60d B (BTL, не влезниот сигнал)Излез на бучава (A-пондериран) 108d BAD или РАКОВОДИТЕЛ модулација scheme Low Моќ Работењето на Владата : во Режим на чекање : Mute,

Детали

Item Type:
Audio Amplifier
Material:
Aluminum alloy
7V to 30V wide supply voltage operation :
Stereo (2 x BTL) and mono (1 x PBTL) operation :
Output Power When THD+N is 10%:
105W/4Ω, BTL stereo configuration :
112W/3Ω, BTL stereo configuration :
208W/2Ω, PBTL mono configuration :
Output Power When THD+N is 1%:
88W/4Ω, BTL stereo configuration :
100W/3Ω, BTL stereo configuration :
170W/2Ω, PBTL mono configuration :
5V gate driver or built-in LDO for optional single-supply operation :
Closed Loop Feedback Design:
Up to 100kHz signal bandwidth for high-frequency components of high-definition sources :
THD+N at 1W/4Ω is 0.02% :
PSRR is 60dB (BTL, no input signal) :
Output noise (A-weighted) :
SNR (A-weighted)> 108dB :
AD or HEAD modulation scheme :
Low Power Operation Mode:
Standby Mode:
Mute,
Low idle current HEAD modulation scheme :
Single channel BTL operation :
Multi-input Operation Can Simplify Preamplifier Design:
Differential or single-ended analog input :
Optional Gain:
18dB, 24dB, 30dB, 34dB
Integrated Protection:
Undervoltage, overvoltage, cycle-by-cycle current limit, short circuit, clipping detection, overheat warning and shutdown, and DC speaker protection
Свеж

Избор на клиенти