.

.

New
Prilosec OTC на Честа Горушица Олеснување Медицина и Киселина Редуктор, 42 Таблети – Omeprazole Одложен-Порака на Таблети 20mg - Протон Пумпа Инхибитор

Prilosec OTC на Честа Горушица Олеснување Медицина и Киселина Редуктор, 42 Таблети – Omeprazole Одложен-Порака

DEN 595.20

Стока
Достапно.

ЕДНА ПИЛУЛА ДНЕВНО. 24 ЧАСА.НУЛА ГОРУШИЦА.* Со една пилула дневно, Prilosec OTC блокови киселина производство на изворот, така што не се металоиди на прво место*.ПРВАТА И ОРИГИНАЛНА OVER-THE-COUNTER НА ЧЕСТА ГОРУШИЦА МЕДИЦИНА.Има причина 30 Милиони Американци** се користи Prilosec OTC да ги третираат нивните честа горушица. **Врз основа на податоци од Компанијата Нилсен. #1 ЛЕКАР, GASTROENTEROLOGIST, И ФАРМАЦЕВТ ПРЕПОРАЧУВА честа горушица третман за 13 директно години (Види опис на производот за детали).ТРЕТИРА НА ЧЕСТА ГОРУШИЦА.Нема потреба да скривам антациди насекаде за секогаш кога горушица може да штрајк.Со Prilosec OTC, можете да земете 1 капсула на ден, 24 часа на нула горушица*.БЛОКОВИ КИСЕЛИНА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА НЕЈЗИНИОТ ИЗВОР.Протон пумпа инхибитори (PPIs) како Prilosec OTC намалување на желудочната киселина производство од страна на затворање на многу пумпи во желудникот кои произведуваат киселина.Дали знаете Prilosec OTC е Omeprazole може да го запре на честа горушица пред тоа започнува Со еден Prilosec OTC Omeprazole 20mg пилула секој ден, ќе бидете ослободени од честа горушица за 24 часа.Горушица се случува кога стомакот киселина refluxes во хранопроводот.Prilosec OTC е протон пумпа инхибитор (PPI) дека може да го блокира горушица на изворот, така што не се металоиди на прво место.Prilosec OTC е одложен-порака на формула му помага да помине низ тешка желудочна киселина, вртење надолу киселина производство.Некои други горушица олеснување третмани само неутрализира желудочната киселина и да се обезбеди помалку олеснување (помалку од 24 часа), додека Prilosec OTC е долготраен одложен-порака на формула може да се обезбеди 24-час на честа горушица олеснување.Приклучи се повеќе од 30 Милиони Американци и да се обиде Prilosec OTC - само 1 капсула на ден за 14 дена и искуство што од нула горушица се чувствува како.Prilosec OTC е #1 Лекар, Gastroenterologist и Фармацевт препорачува честа горушица третман за 15 директно години.Тоа е можно, а земајќи Prilosec OTC.Употреба како што е наведено за 14 дена за лекување на честа горушица.Не трае повеќе од 14 дена, или почесто од секои 4 месеци, освен ако не е наведено од страна на лекар.Не за итна помош.P&G пресметка со седиште во делот на Купување на Домаќинствата пријавени од страна на Компанијата Нилсен преку своите Homescan Панел услуга во САД на Пазарот за Prilosec OTC за период од 8/31/03 преку 6/25/16. IQVIA Pro Voice Истражување, Јан 2005 – Март 2020 година.

Детали

Свеж

Избор на клиенти