.

.

New
3M Виски-Заварување Структурни Пластични Лепило DP8010NS, Сина, 45 mL Duo-Pak

3M Виски-Заварување Структурни Пластични Лепило DP8010NS, Сина, 45 mL Duo-Pak

DEN 527.76

Стока
Достапно.

Создава силна врска на ниски површината на енергија (ЗАКОН) пластика како што полиолефин со минимална или никаква површина првично бараните.Nonsag формулација обезбедува лепило останува каде што се применува.Отпорен на многу хемикалии, вода, влага и корозија.Формулиран за да се поврзат multimaterial собири како што се ЗАКОН пластика, термопластични, композити и метали.Среден вискозитет овозможува контролирано ослободување. 10 минути за работа живот со 60 минута ракување со сила. 3 M Виски-Заварување Структурни Пластични Лепило DP8010 NS е не-дисторзии, две-дел акрилик лепило специјално формулиран за да се поврзат многу ниска површина енергија пластика, вклучувајќи многу оценки на полипропилен, полиетилен, и термопластични elastomers (TPEs) без посебна површина подготовка 3 M Виски-Заварување Структурни Пластични Лепило DP8010 NS е не-дисторзии, две-дел акрилик лепило специјално формулиран за да се поврзат многу ниска површина енергија пластика, вклучувајќи многу оценки на полипропилен, полиетилен, и термопластични elastomers (TPEs) без посебна површина подготовка. 3 M Виски-Заварување Акрилик Лепило DP8010 NS започнува со среден вискозитет за контролирано ослободување и се шири доволно влажни излезе на површината.Микс сооднос 10 : 1 и дава 10 минути работа живот.Лепило достигне ракување сила во приближно 1 час и е целосно да се излечи во 8-24 часа (при 72° F/22° C).

Детали

Свеж

Избор на клиенти