.

.

New
UpBright 12V AC/AC Адаптер Компатибилен со Homedics ILA57-122500S PP-ADP2009 ILA57122500S ILA57-1225005 PPADP2009 Стол Massager AC12V 2500mA 12VAC 2500 м-р AC 12 V 2.5-3А Класа 2 Напојување Полнач

UpBright 12V AC/AC Адаптер Компатибилен со Homedics ILA57-122500S PP-ADP2009 ILA57122500S ILA57-1225005 PPADP2009

DEN 407.28

Стока
Достапно.

Текст : 110 V - 117 V - 120 VAC 60 Hz или 220 V - 230 V - 240 VAC 50 Hz Погоден Влезен Напон За Вашата Држава/Област.Тестирани Единици.Во Голема Работна Состојба.Up Bright 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 цела година гаранција за услугите.Up Bright Нови 12 V AC / AC Адаптер Компатибилен со Homedics ILA57-122500 S PP-ADP2009 ILA57122500 S ILA57-1225005 PPADP2009 Стол Massager AC12 V 2500m A 12 VAC 2500 м-р AC 12 V 2.5 - 3А Класа 2 Напојување Кабелот Кабелот на Полначот на Електрична ПСУ.Up Bright Нови 12 V AC / AC Адаптер Компатибилен со Homedics ILA57-122500 S PP-ADP2009 ILA57122500 S ILA57-1225005 PPADP2009 Стол Massager AC12 V 2500m A 12 VAC 2500 м-р AC 12 V 2.5 - 3А Класа 2 Напојување Кабелот Кабелот на Полначот на Електрична ПСУ CECCCROHS 120 VAC.

Детали

Свеж

Избор на клиенти